Mc. Agun Dena
Pensaments d'un roig separatista.
Mc. Agun Dena

Multimanifestacions distribuïdes

Abril 1st 2012 in General

Reflexionant sobre el 29M (Vaga general del 29/03/2012).

No estic molt segur que el esquema tradicional de manifestació sigui ja massa efectiu. Acabem molestant als mateixos treballadors i als responsables ja els comença a ser el mateix el que passi al carrer.

Per això se m’acut proposar un esquema de manifestació, i de rebel·lió, distribuïda: Accions puntuals, atòmiques, de característiques i orientacions diferents que permetin implicacions diferents de diferents persones.

Moltíssimes accions, ni que sigui només per molestar, de ciberactivisme, de presència física, …

Múltiples micromanifestacions en llocs “sensibles”, fins i tot a domicilis de persones promotores de les agressions al poble, …

Però sempre NO violentes. També vull reflexionar sobre això, però serà en un altre post.

Crec que 100 grups de 100 persones distribuïdes per llocs estratègics poden incidir més directament sobre les persones que prenen les decisions o hi influeixen que una manifestació de 10000 al centre de la ciutat. Això sí, no se com aconseguir la repercussió mediàtica, però això dificultaria més les labors repressives de les forces de l’ordre que es veurien obligades a limitar la seva acció a actuar sobre els vàndals i els actes en que es prodiguin, que tampoc podrien actuar a tot arreu. Dos pardals d’un tret.
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Pepe Luis López Bulla ens ofereix al seu bloc una transcripció de les conferències de Josep Fontana per a RAM (Red de apoyo mutuo de León) dins de les “IV Jornadas de Debate sobre la Crisis” que es desenvoluparen al MUSAC (http://deacmusac.es/iv-jornadas-de-debate-sobre-la-crisis-2012) i (amb petites variacions) a Comissions Obreres de Catalunya en el consell de […]

Previous Entry

Estic mirant de fer una pluja d’idees a twitter per molestar al 1% #molestandoal1.La primera que se m’ha ocorregut es podria dir “Tots som papparatzi” (està en castellà per recollir més idees):Párate delante de una tienda exclusiva y graba o haz fotos con tu móvil a todo el que entre y salga. Podemos hacer luego […]

Next Entry

Temes tractats:
Comentaris recents