Mc. Agun Dena
Pensaments d'un roig separatista.
Mc. Agun Dena

Quant a

Octubre 29th 2007 in
Benvinguts/des a la bitàcola de Mc Agun Dena
Avís!

Aquesta bitàcola pot contenir informació políticament incorrecta o pitjor.
El contingut d’aquesta bitàcola pot ferir al sensibilitat dels potencials lectors, o no.

Exempció de responsabilitat general:

L’autor NO es fa responsable de les seves pròpies opinions, ni dels efectes que puguin causar o deixar de causar a altres persones, animals o coses, físiques, metafísiques, lògiques, jurídiques o de qualsevol altra mena.

Llengua

El fet que aquesta pàgina/anotació estigui en català i castellà NO presuposa que sigui així sempre en aquest bloc. Considero que la meva llengua, i la del meu país (Catalunya) és el català, i la dels meus pares és el castellà. Faig servir normalment el català però ambdues són importants per a mi, tot i que no confonc quina ho és en quin sentit i perquè.

Comentaris

Rarament es permeten comentaris, per evitar comentaris brossa, i, quan es permeten, són moderats estrictament. Si penseu que s’ha censurat per error un comentari, insistiu identificant-vos bé, reescribint el missatge de nou i explicant el perquè penseu que el vostre missatge és interessant i relacionat amb el tema.

Bienvenid@s a la bitácora de Mc Agun Dena
Aviso!

Esta bitácora puede contener información políticamente incorrecta o peor.
El contenido de esta bitácora puede herir en sensibilidad de los potenciales lectores, o no.

Exempción de reponsabilidad general:

El autor NO se hace responsable de sus propias opiniones, ni de los efectos que puedan causar o dejar de causar a otras personas, animales o cosas, físicas, metafísicas, lógicas, jurídicas o de cualquier otra índole.

Lengua

El hecho de que esta página/anotación esté en catalán y castellano NO presupone que sea así siempre en este blog. Considero que mi lengua, y la de mi país (Cataluña) es el catalán, y la de mis padres es el castellano. Utilizo normalmente el catalán pero ambas son importantes para mí, aunque no confundo cual lo es en qué sentido y por qué.

Comentarios

Raramente se permiten comentarios, para evitar comentarios “basura”, y, cuando se permiten, son moderados estrictamente. Si piensas que se ha censurado por error un comentario, insiste identificándote bien, reescribiendo el mensaje de nuevo y explicando el por que piensas que es un mensaje interesante y relacionado con el tema.

Creative Commons LicenseAquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Esta obra está sujeta a una Licencia de Creative Commons.
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment:


Temes tractats:
Comentaris recents