Mc. Agun Dena
Pensaments d'un roig separatista.
Mc. Agun Dena

Quant a

octubre 29th 2007 in

Benvinguts a la bitàcola de Mc Agun Dena

Bienvenidos a la bitácora de Mc Agun Dena

 • Avís!
  Aquesta bitàcola pot contenir informació políticament incorrecta o pitjor.
  El contingut d’aquesta bitàcola pot ferir al sensibilitat dels potencials lectors, o no.
 • Aviso!
  Esta bitácora puede contener información políticamente incorrecta o peor.
  El contenido de esta bitácora puede herir en sensibilidad de los potenciales lectores, o no.

“Disclaimer” general:

 • L’autor NO es fa responsable de les seves pròpies opinions, ni dels efectes que puguin causar o deixar de causar a altres persones, animals o coses, físiques, metafísiques, lògiques, jurídiques o de qualsevol altra mena.
 • El autor NO se hace responsable de sus propias opiniones, ni de los efectos que puedan causar o dejar de causar a otras personas, animales o cosas, físicas, metafísicas, lógicas, jurídicas o de cualquier otra índole.

El fet que aquesta pàgina/anotació estigui en català i castellà NO presuposa que sigui així sempre en aquest bloc. Considero que la meva llengua, i la del meu país (Catalunya) és el català, i la dels meus pares és el castellà. Faig servir normalment el català però ambdues són importants per a mi, tot i que no confonc quina ho és en quin sentit i perquè.

El hecho de que esta página/anotación esté en catalán y castellano NO presupone que sea así siempre en este blog. Considero que mi lengua, y la de mi país (Cataluña) es el catalán, y la de mis padres es el castellano. Utilizo normalmente el catalán pero ambas son importantes para mí, aunque no confundo cual lo es en qué sentido y por qué.
Els comentaris són moderats estrictament, si penseu que s’ha censurat per error un comentari, insistiu identificant-vos bé, reescribint el missatge de nou i explicant el perquè penseu que el vostre missatge és interessant i relacionat amb el tema.
Los comentarios son moderados estrictamente, si piensas que se ha censurado por error un comentario, insistid identificandoos bien, reescribiendo el mensaje de nuevo y explicando el por que
pensáis que vuestro mensaje es interesante y relacionado con el tema.

Creative Commons LicenseAquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Esta obra está sujeta a una Licencia de Creative Commons.
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment:


Temes tractats:
Comentaris recents